7,9
Klanten beoordelen Polleur - BE met een 7,9, gebaseerd op 195 beoordelingen op de schaal van 10.
Terras van bistroBar van camping PolleurTerras 's avonds van bistroBistro terrasVoetbal in de bar

Horeca


Bezoekers hoeven bij ons niets te kort te komen. Van een snackje naar een vier gangen menu, wij kunnen het voor je verzorgen.

In het hoogseizoen is onze bar / bistro iedere dag geopend . Je kunt genieten van onze gastvrijheid in de gezellige bistro of je kunt je maaltijden / snacks meenemen en opeten bij jouw eigen accommodatie.

Menukaart hoogseizoen
Menukaart voorseizoen

In de periode half juli / half augustus kun je de snacks apart ophalen in de snackbar. Ook hebben wij in die periode pizza's op de menukaart van de bistro.

Bezorgservice

Tijdens de zomermaanden lekker wachten bij je accommodatie tot de bestelde maaltijd wordt bezorgd? Dat kan bij camping Polleur! Door middel van een app op uw telefoon kunt u bij ons uw maaltijden bestellen bij uw accommodatie en daar laten bezorgen.

Activiteiten

Wil je onder het genot van een Belgisch biertje rustig een boekje lezen of wil je liever meezingen tijdens onze karaoke avond? Ieder mens is verschillend en wij proberen daarom ook voor een ieder een moment of avond te creeeren waar men zich op zijn of haar gemak voelt.

In de rustigere periodes, zijn wij alleen geopend in de weekenden op gezette tijden. Voor groepen kunnen wij een arrangement verzorgen. Mocht u daar informatie over willen dan kunt u contact met ons opnemen.