3FM Noordkaap Challenge volbracht

3FM Noordkaap Challenge volbracht

Het is gelukt! 50 Km met vallen en opstaan, onder bizarre omstandigheden: wegen met ijsplaten of schoongeblazen asfalt (vonken onder de ski’s) windkracht 7, heftige sneeuwval, sneeuwduinen, continu donker, verkeer (alleen maar sneeuwschuivers), gelukkig was het maar -4’C.

Saai was het niet om in 1 poging 2,5 uur achter de auto te hangen/bungelen.

Doel 3FM Serious Request 2016

Dit jaar zamelt 3FM Serious Request geld in voor een stille ramp: longontsteking. Elke 35 seconde sterft een kind hieraan. Het Rode Kruis ondersteunt vaccinatiecampagnes en voorziet ouders van goede informatie. Op deze manier kunnen vele longontstekingen genezen en voorkomen worden.

Mooi bedrag dankzij sponsoren

Aan alle sponsoren, dank voor jullie bijdrage! Het maakt verschil! Jullie totaalbijdrage komt op ongeveer €3500! Dit redt bijna 100 kinderen van het sterven aan een longontsteking door behandeling via het Rode Kruis.

Onderstaand de link waar jullie rechtstreeks kunnen doneren. LET OP: vermeldt mijn naam in het donatieformulier dan weten we dat je gedoneerd hebt voor mijn challenge, Thnx!

https://kominactie.3fm.nl/actie/teamarreba/doneer

Beelden van de 3FM Noordkaap Challenge

Het was een groot plezier om deze challenge uit te voeren! Aan alle bezorgde familieleden kan ik melden dat mijn knieën geen pijn meer doen, mijn rug aanvoelt als ‘normaal’ en mijn schouder (na val met snowboard) toch weer goed in zijn kom zit! Kortom: I’m still alive!

Groet uit Noorwegen,

Daniel.