Nieuwe luxe accommodaties midden in de natuur

Nieuwe luxe accommodaties midden in de natuur

Zie je jezelf niet lopen met een toiletrol naar het toiletgebouw? Of een volledige volksverhuizing op touw zetten om ‘ontspannen’ te gaan kamperen? Maar ben je wel een buitenmens, die graag samen met het gezin houdt van de natuur en heerlijk wil buiten leven met de mooie dagen? Geen probleem, wij snappen dat niet iedereen een echte kampeerder is. Wij bieden daarom luxe accommodaties aan waarbij je geniet van een prachtige omgeving. Je geniet van de voordelen van kamperen: ontspannen, midden in de natuur, andere mensen ontmoeten, maar wel met de luxe van thuis. De kinderen kunnen ook hun hart ophalen, het zwembad, de speelplaats en alle sportmogelijkheden van de camping zijn ook toegankelijk voor degene die in een van onze luxe accommodaties verblijft.

Er is steeds meer vraag naar luxe accommodaties, daarom hebben wij niet stil gezeten en hebben we de afgelopen tijd onze accommodaties uitgebreid met twee nieuwe types: Lodge en Chalet 4.

Lodge

De Lodge biedt ruimte aan 6 personen (3 slaapkamers). De Lodge heeft een ruime woonkamer met een aparte zithoek en aparte eethoek. Hierdoor heb je voor je gezin een lekker ruime leefruimte. Daarnaast is er een open keuken, voorzien van alle faciliteiten, waardoor je makkelijk een smakelijke maaltijd voor het gezin op tafel kan zetten. De badkamer is voorzien van een ruime douche en een wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig. Via openslaande deuren kom je buiten op het terras, volledig voorzien van comfortabele tuinstoelen, enkele ligstoelen en een parasol. Van alle gemakken voorzien om jezelf midden in de natuur te wanen.

Chalet 4

Iets kleiner dan de Lodge, maar zeker niet minder luxe, is de Chalet 4. Geschikt voor 4 personen. De Chalet 4 heeft twee aparte slaapkamers en een woonkamer met zit-eethoek. De open keuken is ook hier voorzien van alle faciliteiten, waardoor het kookgemak bevorderd wordt. De badkamer heeft net zoals bij de Lodge een ruime douche en een wastafel en het toilet is apart van de badkamer. Uniek aan deze Chalet is wel het terras. Dit is een overdekt buitenterras op niveau van je Chalet. Hierdoor kan je optimaal genieten van het buitenleven. De overdekking biedt bescherming tegen de felle zon, maar is ook juist fijn voor de iets mindere dagen.

Reserveer nu een van onze accommodaties

Spreekt een van bovenstaande types accommodaties je aan? Kijk snel bij reserveren voor de beschikbaarheid. Naast deze twee types accommodaties zijn er nog veel meer mogelijkheden om lekker te verblijven op onze camping. Kijk snel bij ‘accommodaties‘ voor al onze mogelijkheden.