5 leuke dingen om te doen op de camping

5 leuke dingen om te doen op de camping

Wanneer je op de camping zit, heb je natuurlijk alle tijd van de wereld en kun je rustig genieten van je vakantie. Toch komt het wel eens voor dat mensen zich gaan vervelen tijdens de vakantie, omdat ze gewend zijn om de hele dag bezig te zijn. Om dit te voorkomen vind je in dit artikel de 5 leukste dingen die je kunt doen op de camping.

1. Badmintonnen

Badminton is natuurlijk campingsport nummer 1. Veel mensen nemen dan ook een setje rackets en wat shuttles mee op vakantie. Waar je bij de officiële sport met een net speelt, is een potje overslaan op de camping minstens net zo leuk. Probeer zo vaak mogelijk over te slaan zonder dat de shuttle op de grond valt.

2. Zwemmen

Wanneer je in de zomervakantie op de camping zit, kun je wel wat afkoeling gebruiken. Een lekker frisse plons wagen is dus altijd een goed idee. Ons verwarmde zwembad heeft een heerlijke temperatuur waardoor je haast niet meer het water uit wil komen. Bovendien kun je ook een keer van de waterglijbaan gaan als je zin hebt in een beetje actie.

3. Nieuwe vrienden maken

Het mooie aan een camping is dat vrijwel iedereen open staat voor een praatje. Of je nu een praatje maakt met onbekenden op het terras of een ’s avonds een drankje doet met de buren: er is natuurlijk niets leuker dan nieuwe vrienden maken tijdens je vakantie.

4. Barbecueën

Op de camping heb je vaak geen zin om uitgebreid te gaan koken. In dat geval gaat er niets boven een paar lekkere stukjes vlees of vis van de barbecue. Ook de skottelbraai is erg populair op de camping. Het mooie van barbecueën is dat je het met veel mensen kan doen en er meteen de hele avond mee kan vullen. Gezelligheid gegarandeerd.

5. Lezen

Wanneer je echt tot rust wil komen op vakantie, is het heerlijk om een goed boek of een leuk tijdschrift te lezen in de buitenlucht. Of je nu op een stretcher bij het zwembad gaat liggen of gewoon bij je caravan een boek leest, je kan het uren volhouden. Wanneer je eenmaal in een verhaal zit, heb je totaal geen zorgen meer aan je hoofd. Dat is pas echt vakantie!