Kajakken in de Ardennen

Kajakken in de Ardennen

Met het warme weer is het heerlijk om een activiteit in het water te doen. Bij ons kun je kajakken in de Ardennen. Wanneer de waterstand te hoog is om te kajakken kan er geraft worden. Met raften zit je in een 8 tot 10-persoons boot en vaar je samen met de instructeur de rivier af. Bij ons kun je een kajak huren en vervolgens zelf een route van 9 KM afleggen. Je kunt dus zelf kiezen hoe snel je deze route aflegt.

Sportieve middag kajakken

Kajakken is niet alleen een leuke activiteit, maar ook erg sportief. Om voort te bewegen door het water pedel je afwisselend aan zowel de linker- als de rechterkant van de kajak. Bij het huren van een kajak kun je kiezen tussen een 1-persoons en 2-persoons kajak. Je armspieren, beenspieren en rompspieren gebruik en train je tijdens het kajakken.

Praktische informatie over het kajakken

Omdat deze activiteit zich in het water bevindt, is het bezitten van een zwemdiploma verplicht bij deelname aan deze activiteit. Tot 2 uur in de middag kan gestart worden met kajakken. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat het kajakken niet door kan gaan in verband met de waterstand van de rivier of nationale visdagen. Wanneer de waterstand onder de 1 m3/s of boven de 8 m3/s is, kan het kajakken niet doorgaan. Tussen de 1 m3/s en 1,5 m3/s kan het kajakken wel doorgaan, maar is de kans groot dat u vastloopt op bepaalde stukken van de tocht. Bekijk via deze link of de rivier geopend is voor kajakken.

Direct boeken via Spaadventure.be

Boek gemakkelijk en direct het kajakken via de website spaadventure.be. Voor deze activiteit kun je met de auto naar het beginpunt van de route komen. Nadat je de tocht hebt afgelegd en op het eindpunt aangekomen bent, wordt je met een busje terug naar het beginpunt gebracht.

DIRECT KAJAK HUREN