Op vakantie met de hond

Op vakantie met de hond

Vind je het altijd zo vervelend dat jouw hond naar het pension moet als je op vakantie gaat? Wij hebben een oplossing, bij ons mag je namelijk je huisdier gewoon meenemen. Als dierenliefhebber begrijpen wij heel goed dat je liever niet zonder je hond(en) op vakantie gaat. Daarom is het bij ons mogelijk om je huisdier mee te nemen op vakantie. Tegen een kleine vergoeding mag je maximaal twee huisdieren per accommodatie meenemen.

Kamperen met de hond

Ben je een echte hondenliefhebber, dan is je vakantie vast niet compleet zonder je hond(en). Bij Camping Polleur is het toegestaan om je huisdier mee te nemen. Ga bijvoorbeeld heerlijk een paar dagen kamperen in een tent met je hond. Wil je liever niet in een tentje slapen? Ook in onze andere accommodaties is het mogelijk om je huisdier mee te nemen. Per accommodatie mag je maximaal twee honden meenemen.

Het uitlaten van je hond

Tijdens je verblijf op onze camping zul je ook af en toe je hond uit moeten laten. Om ervoor te zorgen dat de camping netjes blijft hebben wij graag dat honden buiten de camping uitgelaten worden. Boven de camping, aan de andere kant van de verbindingsweg ligt een bos waar je dit kan doen. Wanneer je hond, per ongeluk, zijn behoefte wel op de camping doet vragen wij je dit zelf op te ruimen met bijvoorbeeld een plastic zakje.

Belangrijk om te weten

Bij ons betaal je een klein bedrag per nacht voor je huisdier. Bij de camperplaatsen en kampeerplaatsen betaal je € 2,50 per huisdier per nacht, bij de overige accommodaties is dit € 3,00 per huisdier per nacht. Tijdens het reserveren van de accommodatie kun je doorgeven hoeveel huisdieren je meeneemt.

Hopelijk zien wij jou en jouw huisdier(en) deze zomer op camping Polleur! Als je nog vragen hebt over het meenemen van je huisdier dan horen wij het graag, je kunt hier contact met ons opnemen.

RESERVEER EEN VERBLIJF