Vier type kampeerders, welke ben jij?

Vier type kampeerders, welke ben jij?

Als je weleens op een camping hebt gestaan, zul je ze vast wel herkennen. Binnen twee dagen weet jij precies bij wie je uit de buurt moet blijven en met wie je de rest van je vakantie contact gaat houden. Herken jij je in een van deze vier type kampeerders?

1. De gezellige buurvrouw

In welk land de gezellige buur ook gaat kamperen ze maakt altijd wel vrienden op de camping. Vanaf het moment dat ze de camping oploopt, begint ze al meteen vrolijk met iedereen een praatje te maken. Het is dan ook niet gek dat ze de eerste avond al uitgenodigd wordt bij verschillende buren om een drankje te komen drinken.

2. De behulpzame buurman

Is de overbuurman met zijn tentje aan het modderen? Hij staat meteen op om een handje te helpen. Deze buurman kan alles en weet alles en is daarom de ideale persoon om naast te staan. Op het moment dat iemand op zoek is naar de dichtstbijzijnde supermarkt weet hij waar deze zit en waarschijnlijk ook de snelste route hiernaartoe.

3. De luidruchtige buren

Deze buren lijken zich goed thuis te voelen op de camping. Fluisteren hoeft thuis niet, dus op de camping ook niet. Dat de rest van de buren mee kunnen genieten met de gesprekken vinden ze geen probleem, er worden verder toch geen geheimen besproken. Wanneer ze ’s avonds buiten voor de tent een drankje zitten te drinken met een muziekje op geven ze graag een flinke draai aan de volumeknop. Deze buren laten graag iedereen meegenieten.

4. De glamper

Ze vindt het heerlijk om tijd in de buitenlucht rond te brengen en daarmee is kamperen de ideale actieve tijd. Het slapen in een tentje hoort hier ook bij, geen probleem, zo lang dit maar comfortabel is. Het liefst neemt deze persoon haar eigen matras mee, maar dit kan niet altijd. De glamper is ook niet de grootste fan van de beestjes die rond de tent kruipen. Met een comfortabel luchtbed en een beetje gegil weet de glamper alsnog een leuke vakantie te hebben op de camping.

De volgende keer als je over de camping loopt herken je waarschijnlijk al deze types.