Quiz | Welke accommodatie past het beste bij jou?

Quiz | Welke accommodatie past het beste bij jou?

Bij het uitzoeken van een vakantie is het ook belangrijk om te weten naar wat voor soort accommodatie je op zoek bent. Ga jij graag in een tentje liggen tijdens je vakantie of kies jij liever voor een luxere accommodatie als een stacaravan of een hotelkamer. Weet jij niet zeker welke accommodatie op de camping het beste bij jou past? Vul de test hieronder in om er achter te komen welke accommodatie jij tijdens je volgende vakantie moet boeken.

Meer informatie over de accommodaties

Ben je op zoek naar meer informatie over de accommodatie die het beste bij je past of wil je meer informatie over een van de andere accommodaties? Klik hieronder op de accommodatie waar je meer informatie over wilt.

Accommodatie boeken

Weet je in welke accommodatie je wilt verblijven? Deze kun je bij ons online reserveren. Hier zie je ook meteen of de accommodatie nog beschikbaar is op het moment waarop je op camping Polleur wilt verblijven. Het boeken van een accommodatie is erg eenvoudig. Vul eerst de datum  in waarop je op vakantie wilt, selecteer daarna de accommodatie door hierachter op “Reserveer nu!” te klikken. Vervolgens kun je extra opties selecteren. Nadat je deze stappen doorlopen hebt, krijg je de uiteindelijke prijs te zien en kun je je gegevens invullen. Wij zien je graag terug bij Camping Polleur.